1 Nisan 2012 Pazar

Rufusu stüdyoda bastık


bu hayatta en çok taklidini yaptığım üç insan; birisi dedem, diğeri rufus wainwright ve en sonuncusu da basket oynadığım zamanlarda iverson'dı. arada muz yiyerek temizlikçinin odamda unuttuğu paspas ile joy division jogger'lık yapmış olabilirim ama,onu geçelim. neyse taklit olayının bitmesi, sakatlanıp basketboldan uzaklaşmam, dedemin ölmesi, taklidini yapmanın üzücü bir olay haline gelmesi ve artık kimseye dönüp "laykarmaniiii... o maygat dizizleonırdkohın" demememle paralel olabilir. ya da çok ciddi bi insan olmuşumdur.

oha hüznün dibine vurdum. "i'm going to a town that has already been burned down" kısımları da kenar süsüm olsun.

neyse rufus evladı yeni albümü için mark ronson ile çalışmış. şimdi tutupta mark ronson' ın benim için yerini anlatmaya başlasam, sanarsınız ki bu blogu yazan adele ya da amy winehouse. amma lakinki öyle değil, şurda annelere perde asan adamın hasıyım.

video burada;




yine ronson' ın parmakları değmiş, şu oğlanı morrissey halinden çıkartıp biraz daha esaslı delikanlı gibimsi gibimsi yapmış bile olabilir. eğer öyle değilse de orkestral müziğin dünyayı ele geçirmeyeceği bir 2012 olcak yine. ronson denemiş olacak ama olmayacak... klipte de helena bonham carter var.

bir de ronson'dan koyayım, prodüktörlere inanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder